Velkommen til Spøttrup Motion & Sport - Floorball


På siden her kan du finde generelle oplysninger om vores floorball afdeling. I menuen til venstre kan du finde oplysninger om de enkelte hold.

Vi anbefaler at du bliver en del af floorball afdelingens Facebook, så vil du automatisk blive opdateret med nyheder.

 
Som du kan se her på siden har hele Floorball afdelingen en facebookside til at informere medlemmerne om generelle ting. Vi vil gerne at du trykker på "Synes godt om side" så at du bliver en del af gruppen og dermed automatisk får del i de nye informationer som kommer.

Derudover har flere af de enkelte hold en Facebook Gruppe til at dele og videregive informationer som vedrører det enkelte hold. Spørg din træner / holdleder om at blive tilmeldt gruppen og bliv en del af netværket.
 
 

Skive Floorball Klub i samarbejde med Spøttrup MS Floorball søger nye medlemmer:

 
Floorball er uden tvivl den mest hæsblæsende sport du nogen sinde kommer til at prøve. Der er konstant fart på og du kommer til at gispe efter vejret. Fra første fløjt kommer du til at skulle løbe, aflevere skyde, forsvare, angribe og holde øje med både modstander og medspillere.

Vi har i øjeblikket et godt hold med en super holdånd. Skulle du være interesseret i at prøve denne intense sport, så kom ind i Brårup Hallen, Brårup Skole, Skive og se om det er noget for dig. Træningen er hver onsdag kl 18.00.
For øvrig information: Michael Carstens, Mobil: 61680406
Spøttrup Motion & Sport | Stadion Alle' 3, Balling | Nørremarken 1, Rødding | 7860 Spøttrup