Velkommen til Spøttrup Motion & Sport - Krolf


På siden her kan du finde generelle oplysninger om vores krolf afdeling.

Vi anbefaler at du bliver en del af krolf afdelingens Facebook, så vil du automatisk blive opdateret med nyheder.
 
Der er rig mulighed for at spille, når man har lyst og tid, under hensyntagen til det vedtagne regelsæt, som ligger i kassen med udstyr.
Bestyrelsen opfordrer medlemmerne til også at benytte banen på andre tidspunkter, og må gerne tage familie og venner med.
Vi har det sjovt i samvær med andre, og vi håber på flere medlemmer. Mød bare op på en torsdag og prøv det.

Det er gratis at spille krolf.

Sæson 2024

 
Foråret er lige om hjørnet og så starter KROLFSÆSONEN ved Ældrecenteret i Østergade, Rødding.
Vi har valgt at flytte træningsdagene til torsdage fra kl.10:00-12:00 og vi starter torsdag d. 18. april 2024 kl. 10. Krolffolket byder på en lille forfriskning i anledning af opstart.
Kom frisk, få vind til kinderne og lidt træning i hyggeligt samvær med andre. Du får al den instruktion du behøver for at være med.
Yderligere information kan du få ved at kontakte Kristian Vestergaard på telefon 23264441 eller Anne Marie Brøns på telefon 29822311.
 

Alle kender golf, alle har spillet krocket. Krolf er en kombination af disse - et spil for både voksne og børn.

Der er anlagt ny Krolfbane ved Rødding Ældrecenter Baunehøj, Østergade 13 C, Rødding, 7860 Spøttrup.

Regler, bolde og køller er placeret i aflåst kasse ved Kolfbanen. Alle må benytte banen. Vis hensyn og ryd venligst op efter dig således at efterfølgende gæster føler sig velkomne.

For yderligere information og kode til kassen med krolfudstyr, ring til en af nedennævnte personer:
Se under kontakt.

 
 
Krolf stævne:
Spøttrup ms Open


Krolf i Rødding - en ny tradition blev født første gang onsdag den 17-05-2017
Lidt flere end 20 personer valgte at trodse den truende vejrudsigt da Spøttrup MS inviterede til krolf på deres fine bane ved Rødding Ældrecenter. Der var ikke mange, der mærkede de dråber der kom, da der var stor koncentration og mange flotte slag i ”dysten om den lokale ære”. Blodsukkeret var sammen med humøret højt, da alle deltagere blev budt velkommen af værterne Else Durr og den nye formand Erik Bentzen med lokale specialteter fra kroen, æblesaft og hjemmebagte boller og kage. Vinderne blev fundet i herre og damerækken og de vil nu blive mødt af anerkendende blikke, når de går ned at Rødding Hovedgade lige indtil næste år, hvor Spøttrup MS lovede at gentage succesen.
Spøttrup Motion & Sport | Stadion Alle' 3, Balling | Nørremarken 1, Rødding | 7860 Spøttrup