Påskestævne 2023

 


Tilmelding og betaling - klik her! 

Morsø Påskestævne 2023 - Nykøbing Mors


Spøttrup Motion og Sport har tradition for at tage til påskestævne på Mors – de afholder stævnet for 39. gang i 2023, og det plejer at være en rigtig god oplevelse for både børn og voksne :) Stævnet er for U9 - U15 drenge og piger, og stævnet er denne gang fra fredag den 07. april til søndag den 09. april 2023.

Håndbold er gode oplevelser og et sundt samvær, det er vindere og tabere, det er udfordringer, samarbejde og følelser - og meget meget mere. Morsø Påskestævne er det hele: piger og drenge i 8-15 års alderen - den ungdom, der skal bære det elskede spil i mange år frem på en ballast af gode og positive oplevelser.
 

Alle aktiviteter er inkluderet i deltagerprisen


Et kendetegn for Morsø Påskestævne er, at det hele er betalt i deltagergebyret. Det gælder naturligvis også aktiviteter så som underholdning, diskotek og tumlehal med masser af oppustelige redskaber.
 

Kampe og turnering


Kampene starter Langfredag formiddag og der afsluttes med finaler Påskesøndag.
 

Indkvartering


Børnene bliver sammen med deres ledere indkvarteret på en skole i Nykøbing. Morgenmad, frokost/madpakke og aftensmad serveres på Morsø Gymnasium. Du skal selv medbringe madpakke til frokost fredag.
 

Pris


Prisen er 695,- (incl. bus og t-shirt)
 

Transport


Samtlige børn vil blive transporteret i bus fra Spøttrup til Mors. Opsamling ved Pulsen i Balling. Der er ikke fælles hjemtransport, da vi har erfaring for at en del spillere bliver hentet, når de har spillet sidste kamp søndag.

Se stævnets hjemmeside for yderligere informationer: www.morsøpåskestævne.dk
 

Tilmelding


Man tilmelder sig via www.spottrupms.dkHåndbold – Tilmelding - Påskestævne 2023. Sidste frist for tilmelding er fredag d 24. februar 2023. Tilmelding og betaling inkluderer en klub t-shirt (husk vælg størrelse ved tilmelding) som skal medbringes til stævnet.

Ved eventuelle spørgsmål er i velkommen til at kontakte træner eller håndbold udvalget :)
Spøttrup Motion & Sport | Stadion Alle' 3, Balling | Nørremarken 1, Rødding | 7860 Spøttrup