Påskestævne 2024

 


Tilmelding og betaling - klik her! 

Morsø Påskestævne 2024 - Nykøbing Mors


Spøttrup Motion og Sport har tradition for at tage til påskestævne på Mors – de afholder stævnet for 40. gang i 2024, og det plejer at være en rigtig god oplevelse for både børn og voksne :) Stævnet er for U9 - U15 drenge og piger, og stævnet er denne gang fra fredag den 29. marts til søndag den 31. marts 2024.

Håndbold er gode oplevelser og et sundt samvær, det er vindere og tabere, det er udfordringer, samarbejde og følelser - og meget meget mere. Morsø Påskestævne er det hele: piger og drenge i 8-15 års alderen - den ungdom, der skal bære det elskede spil i mange år frem på en ballast af gode og positive oplevelser.
 

Alle aktiviteter er inkluderet i deltagerprisen


Et kendetegn for Morsø Påskestævne er, at det hele er betalt i deltagergebyret. Det gælder naturligvis også aktiviteter så som underholdning, diskotek og tumlehal med masser af oppustelige redskaber.
 

Kampe og turnering


Kampene starter Langfredag formiddag og der afsluttes med finaler Påskesøndag.
 

Indkvartering


Børnene bliver sammen med deres ledere indkvarteret på en skole i Nykøbing. Morgenmad, frokost/madpakke og aftensmad serveres på Morsø Gymnasium. Du skal selv medbringe madpakke til frokost fredag.
 

Pris


Prisen er 695,- (incl. bus)
 

Transport


Samtlige børn vil blive transporteret i bus fra Spøttrup til Mors. Opsamling ved Pulsen i Balling. Der er ikke fælles hjemtransport, da vi har erfaring for at en del spillere bliver hentet, når de har spillet sidste kamp søndag.

Se stævnets hjemmeside for yderligere informationer: www.morsøpåskestævne.dk
 

Tilmelding


Man tilmelder sig via www.spottrupms.dk – Håndbold – Tilmelding - Påskestævne 2024. Sidste frist for tilmelding er fredag d 9. februar 2024.

Morsø Påskestævne har i år 40 års jubilæum. I denne anledning har de valgt at give en t-shirt til alle deltagere.
VIGTIGT: str. på t-shirt skal meddeles jeres træner senest d. 31. januar.

Ved eventuelle spørgsmål er i velkommen til at kontakte træner eller håndbold udvalget :)

Spøttrup Motion & Sport | Stadion Alle' 3, Balling | Nørremarken 1, Rødding | 7860 Spøttrup